FUERTEVENTURA

Solelskernes Paradis

 

Udkom første gang i 1990 i bogform på 100 sider i A4 format + et kort i A3 format, der var den gang langt vægt på den oplysende tekst som det primære og billederne som det sekundære.

Det faldt ikke i god jord hos mange rejseskribenter på aviserne, så bogen blev kun anmeldt få steder, men blev til gæld rost i høje toner af læserne.

I 1993 – som den første rejseguide i Norden  blev guiden så udsendt som en simpel e-bog.

I dag findes guiden som en særdeles omfattende e-bog, med oplysninger om næsten alt hvad der er af interesse – ja mere end det – men også med mange billeder og videosekvenser.

Hvis e-bogen skulle være trykt i bogform, ville den en bog på mellem 500 og 600 side i A4 format.

E-bogen bliver løbende opdateret, så når det bestilles, vil det sidste altid være med, men ikke nok med det, der er i e-bogen henvisning til en webside, hvor der kan hentes de sidste nyheder.

 

FUERTEVENTURA Solelskernes Paradis er en guide, der ikke alene fortæller næsten alt om Fuerteventura, lige fra øens opståen til nu, men som også lærer læserne øen at kende i næsten mindste detalje.

E-bogen er opbygget med mange pdf-filer, som man kan sortere og læse og se efter behov.

Den er på en CD og skal læses og ses på en computer.

Der kan kopieres ønskede sider eller markeringer fra guiden.

Fuerteventura Solelskernes Paradis kan bestilles direkte her,
eller i enhver boghandel eller bog e-handel.

Bestilling

Udsnit af anmeldelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Nyt Under Solen
Fuerteventura har ikke nogen decideret naturistområde, men de mange ofte øde strande giver rigelig  plads til de bare numser.
At guiden er udkommet på CD skyldes økonomiske midler – eller rettere mangel på samme. Noget Jørgen Weiberg ikke lægger skjul på, og som han også raser imod (det handler om en kulturminister og bibliotekspenge). Men faktisk er Cd'en yderst velfungerende og fornuftigt opbygget med både pdf-filer, billedarkiv, videoklip samt korte og lange versioner af indholdet i Word-format.

Fra Lektørudtalelsen
Forfatterens erfaringer med det åbenbart trælse lokale politi og i det hele taget turistens glæder og besværligheder beskrives nøgternt. De mange detaljerede turforslag virker selvoplevede og nærværende.
Materialet er opdateret i forhold til bogen fra 1990. Udgivelsesformen på cd-rom som Word-filer med billeder begrundes i økonomiske hensyn. Opsætningen følger således bogens logik og ikke cd-rom'ens dynamiske layout. En absolut relevant rejseguide.

Fra Sjællands Tidende

Jørgen Weibergs nye cd-rom bog ”Fuerteventura – solelskernes paradis” indeholder alt, hvad der er værd at vide om øen Fuerteventura.
Med masser af billeder og små finurlige detaljer tager han læseren med rundt på den solbeskinnede ø, og enhver, der måtte ønske at tage dertil, er i hvert fald godt rustet til turen, med Jørgen Weibergs cd-rom bog i computeren.
Bogen er en opdateret genudgivelse af hans bog fra 1990 (af samme titel), og indeholder alt lige fra gode råd til udflugter, overnatningssteder, klimaoplysninger og planteliv til de mere kuriøse oplysninger som – pas på de blege baller i solen og de velpudsede glasdøre i hotellerne.